Kdo smo

Ekipo sestavlja skupina zanesenjakov na področju raznovrstnih tablet - tablet za erekcijo, tablet za hujšanje, tablet za odpravo erektilne disfunkcije, tablete za izboljšanje koncentracije, itd. Združuje nas predanost, da bralcem nudimo zanimive in poučne vsebine iz tega področja.
about signature

Uredništvo

odgovorni urednik, redakcija

Za vse informacije je vodstva in uredniški oddelek na voljo neposredno preko e-poštnega naslova info@naravne-tablete.si (g. Urban).

Vsebinski mojstri

Ustvarjalci svežih, zanimivih vsebin na portalu

Marjana

Že od malih nog me zanima vse v zvezi s kemijo, sestavo kemičnih formul ter kako določene učinkovine skupaj tvorijo neko bioaktivno snov - npr. preprosto tableto.

S tabletami si v določenih trenutkih pomagamo vsi - od tablet za glavobol, do tablete za erekcijo ali protibolečinske tablete. Vsakdo se je že srečal s to čudežno rešitvijo, če ne v zgodnjem pa v kasnejšem življenjskem obdobju.

Zato z velikim zanimanjem raziskujem to področje in pripravljam sveže vsebine iz te tematike.

Rok

Kot univ. dipl. raziskovalec z velikim zanimanjem že 8 let spremljam področje zdravljenja težav z erekcijo. V javnosti oz. nepoučenih krogih sicer velja, da na tem področju ni bilo novosti že več deset let.

Vendar to ne drži - ravno na tem področju medicina, raziskovalci in podjetja vlagajo veliko napora v to, da skoraj vsako leto predstavijo nove, prijaznejše in še bolj učinkovite rešitve na področju tablet za hujšanje, tablet za odpravo erektilne disfunkcije, tablet za koncentracijo, itd.

Petra

V bloganje in pripravo strokovnih besedil sem se podala zato, da lahko z vsemi brealci delim svoje znanje o tej tematiki. In ne samo to - svoje znanje na tem področju dnevno izpopolnjujem in ga delim z vsemi bralci vsebin.

Zanima me ogromno stvari, predvsem povezanih z zdravjem, lepoto in fitnesom. Zato je sodelovanje pri tem portalu idealen način, da svoje znanje poglobim, obenem pa ga delim naprej. Verjamem, da je potrebno v življenju naredit korake, včasih tudi kakšnega nazaj, ampak predvsem je pomembno, da se premikamo.

Upam, da boste z veseljem prebirali moje članke in se tudi kaj novega naučili.

Milan

Že v srednji strokovni šoli in naprej na fakulteti sta me najbolj zanimali biologija in kemija. Tablet se ne smemo bati, saj ima beseda "tableta" danes zelo negativen prizvok. Po mojem mnenju je ta slab glas neupravičen in izhaja predvsem iz nerazumevanja tega področja in tehnologije.

Zato z velikim veseljem prispevam k vsebini tega portala, saj tako lahko pomagam pri osveščanju in širitvi poznavanja tega področja.

Tehnična ekipa

WordPress mojstri, ki skrbijo za "motor" spletne stani

Luka, WordPress razvijalec

Z razvijanjem programske opreme se ukvarjam že 11 let, s programiranje PHP aplikacij in WordPress spletnih strani pa 3 leta. Najbolj pogosto se srečam s PHP ogrodjem Laravel, zelo pa me veseli tudi razvoj WordPress vtičnikov in predlog. Rad se poglobim tudi v razhroščevanje raznih WordPress težav (ki žal niso redke :) ). Najbolj pa sem vesel, kadar lahko v okviru WordPress ekosistema postavim in vzdržujem celoten spletni portal, saj le tako lahko zagotovim tehnično dovršenost, zanesljivo delovanje in elegantne programske rešitve.