Pogoji uporabe v nadaljevanju določajo pogoje uporabe in pregledovanja vsebin na tem portalu. Vse pravice glede objavljenih slikovnih, video ali tekstovnih materialov so pridržane. Izjavljamo, da so vse vsebine na portalu v okviru zakonodaje Republike Slovenije in obenem zavarovane kot intelektualna lastnina avtorjev spletnega portala.

S pregledom te vsebine se smatra, da je spletni obiskovalec ustrezno seznanjen s Pogoji uporabe portala in da jih v celoti sprejema.

UVOD

Lepo pozravljeni na spletnem portalu Naravne Tablete (v nadaljevanju “portal”). Portal je namenjen promociji in izobraževanju o različnih vrstih tabletah, ki imajo naraven izvor, torej naravno zasnovo sestavin in formule. Predvsem je namenjen opisu in recenzijam tabletam za erekcijo, tabletam za odpravo erektilne disfunkcije, shujševalnim tabletam in podobnim zanimivim produktom.

Uredniška ekipa se trudi, da bralce na tedenski ravni razveseljuje z zanimivimi in poučnimi vsebinami iz teh področij.

DOSTOPNOST PORTALA

Ponudnik izjavlja, da bo sprejel vse možne ukrepe, ki bi zagotovili dostopnost portala 24 ur dnevno, vse dni v letu – torej 24/7/365. Uporabnik razume in se strinja, da je kljub temu možno, da bo portal lahko v določenih časovnih intervalih, napovedano ali nenapovedano, nedosegljiv. Nedosegljivost je lahko posledica predvidenih vzdrževalnih del strojne ali programske opreme ali nenapovedanih napak v strojni ali programski opremi. V tem primeru gre za višjo silo, ki je ni moč predvideti, zato ponudnik portala tudi ne more in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitno škodo, ki bi lahko nastala kot posledica nedelovanja portala.

PRAVNI POUK

Upravitelji portala se trudijo zagotavljati, da so vse spletne vsebine v vsakem trenutku preverjene, skrbno pripravljene in pravilno objavljene. S stalnim vlaganjem v sodobno obliko portala in optimizacijo berljivosti na vseh napravah se upravitelji portala trudijo, da dostop do vebine na teh straneh zagotovijo čim bolj širokemu krogu bralcev.

Vsebina portala se lahko kadarkoli in brez predhodnega opozorila spremeni, v celoti ali le delno, torej v okviru posamezne sekcije ali članka. Uredniki portala ves čas tekom obratovanja portala spletne vsebine posodabljajo s koristnimi ali natančnejšimi informacijami. Zastarele ali nekoristne vsebine se deležne rednih posodobitev ali, v skrajnih primerih, odstranitve ali nadomestila z novimi, aktualnimi vsebinami.

BLAGOVNE ZNAMKE

Vse blagovne znamke ali zaščitena imena, uporabljena na tem poralu, se smatrajo kot registrirane in zaščitene. Enako se smatrajo tudi vsi uporabljeni logotipi (izdelkov ali organizacij) ali omenjene organizacije. Uporaba oz. navedba oz. sklicevanje na te (blagovne) znamke, imena, izdelke in podobno je dovoljena le s predhodnim dovoljenjem upravitelja portala.

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Upravitelj portala izjavljajo, da so vsi vsebinski materiali na portalu (besedila, video posnetki, slike, hipertekstovne povezave, itd) pripravljeni izključno v informativne namene. Upravitelji in uredništvo portala redno skrbijo za aktualnost in ustrezno posodobljenost podatkov, vendar v celoti za pravilnost podatkov upravitelj portala ne more odgovarjati in ne prevzema odgovornosti.

Vsebinski materiali, ki ji uporabniki portala nalagajo ali objavljajo na portal, so v celoti objavljene na odgovornosti teh uporabnikov. Za morebitno škodo ali posledice, ki nastanejo kot posledica uporabe ali posledica nezmožnosti uporabe informacij na tem portalu, ponudnik portala ne odgovarja. V skladu s tem ni možno kot odgovorno smatrati nobeno drugo pravno ali fizično osebo, ki v sodelovanju s ponudnikom portala sodeluje pri nastajanju in objavljanju spletnih vsebin na portalu.

Vsebina portala vsebuje tudi vsebine tretjih pravnih ali fizičnih oseb in morebitne povratne povezave do spletnih strani omenjenih oseb, ki so v njihovem upravljanju. Za delovanje, dosegljivost ali dejansko vsebino na spletnih straneh teh oseb ponudnik portala ne more odgovarjati. Prav tako ponudnik portala ne more odgovarjati ali določati na kakšen način upravitelji teh spletnih straneh določajo pogoje uporabe, politiko zasebnosti, ravnanje s piškotki in podobno.

Nadalje upravitelj portala ni odgovoren za morebitno škodo, ki jo lahko vsebina spletne strani lahko povzroči na uporabnikovi napravi (telefon, tablica, računalnik) ali operacijskem sistemu ali kateremkoli drugem kosu uporabnikove opreme, s katero lahko dostopa do spletnih vsebin. Vsak uporabnik oz. obiskovalec portala je dolžan samostojno poskrbeti za varnost na svoji računalniški ali mobilni opremi (npr. za anti-virusne programe) in za zaščito svojih osebnih podatkov oz. podatkov na svoji opremi.